Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Veterantraktorudstilling i Messecenter Vesthimmerland

januar 27 @ 10:00 - januar 28 @ 16:00

75kr

MTKJ-Himmerland åbner dørene den 27. – 28. januar kl. 10- 16 til årets træf i Messecenter Vesthimmerland.

Tag hele familien med i Messecenter Vesthimmerland, når Motor og Traktorklubben åbner dørene til to hyggelige dage hos Veteran traktor udstilling og Landbrugsmaskine stumpemarked. I år bliver der et program med både traktorer og fest, når Motor og traktorklubben inviterer 2x jubilæum på årets udstilling.

Årets temaer på udstillingen:
1. Fransgård maskiner
2. Danhorse 70 års jubilæum
3. Ford og Massey Ferguson 60 års jubilæum

Årets Veteran udstilling og Landbrugsmaskine Stumpemarked, bliver i år fyldt med maskiner fra Fransgård, som med mere end 50års erfaring har opbygget et udvalg af maskiner, der både kan løse opgaver, på marker, i skoven samt vedligeholdelse af skov- og markveje.

På udstillingen i år, vil der også blive fejret 3x jubilæum.
Der skal fejre 70års jubilæum for mærket Danhorse, hvor det skal fejres at det er 70år siden at den første Danhorse traktor blev produceret.
Derudover holder mærkerne Ford og Massey Ferguson 60års jubilæum, hvor der skal fejres at mærkerne har været til i 60år.

Stumpemarkedet byder på alt fra gamle rustne plovskær til helt nye dele til traktorer og maskiner, modeltraktorer, legetøj, graverede glas, og masser af bøger og manualer til og om veterantraktorer.

Årets plakat:
vi vil sætte pris på hvis i ville dele Veteran Traktor Udstilling & Landbrugsmaskine Stumpemarkeds plakat, ude på de sociale medier. Så vi kan få udbredt budskabet om udstillingen.

Detaljer

Start:
januar 27 @ 10:00
Slut:
januar 28 @ 16:00
Pris:
75kr
Hjemmeside:
http://messecenteret.dk/arrangementer/veteran-traktor-udstilling-landbrugsmaskine-stumpemarked/

Sted

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1
Aars, 9600 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside