2024-06-29 - Træf ved Min Købmand i Gedsted

2024-06-29 – Træf ved Min Købmand i Gedsted

Lørdag den 29. juni blev der igen holdt træf ved Min Købmand, og denne gang var det i Gedsted. Michael Frederiksen og Tina Knudsen har 3 gange tidligere holdt træf ved købmanden i V. Hornum, men nu er Michael og Tina rykket til Gedsted, og de synes, at de ville fortsætte den hyggelige tradition med besøg fra Aalestrup Classic Bil & MC Klub. Vi mødtes ved Arne Bach Pedersen VVS i Farsø kl. 9 til kaffe og rundstykker, og der var vi faktisk en pæn flok mødt frem. Der var 32 biler, 1 lastbil, 2 motorcykler og 4 knallerter. Omkring kl. 10 gjorde vi klar til afgang. Vi blev delt i 2 grupper, så vi ikke alle ville ankomme til Gedsted på en gang og spærre hele midtbyen, når vi skulle have parkeret de mange køretøjer. Gruppe 1 kørte fra Farsø ad de små veje til Svingelbjerg og videre til Lerkenfeld. Forbi Lerkenfeld Gods, videre til Vesterbølle og så til Gedsted. Vi ankom, så vi kom igennem byen, og der stod rigtig mange mennesker, og tog imod os. Det var en rigtig flot modtagelse vi fik. Så skulle vi have parkeret alle køretøjerne, og det gav lidt udfordringer, for der var ikke så meget plads rundt omkring købmanden. Det lykkedes og så kunne vi vente på at den næste gruppe kom til byen. Gruppe 2 kørte op gennem Farsø, og drejede hen forbi skolen og hallen, hvorefter de fortsatte mod Fandrup. Lige før Fandrup drejede de mod Foulum, krydsede Viborgvej og kørte forbi vejen ned til “Lejrgården Dollerup”. Videre forbi vejen ned til “Over Koen”, og ind til Hvalpsund. I Hvalpsund kørte de ud mod Hessel, forbi plejehjemmet, drejede mod Louns ved den gamle skole, og videre til Alstrup, og det sidste stykke ad Løgstørvej til Gedsted. Da de ankom stod Tina klar til at dirigere dem på plads. Da vi alle havde fået et sted at parkere, kunne man gå rundt og kigge på de mange flotte køretøjer. Der var kommet lidt ekstra køretøjer til, for der var nogen, som var kørt direkte til Gedsted. Det endte med at vi var 36 biler, 1 lastbil, 5 motorcykler og 5 knallerter. Ved at deltage med et veterankøretøj, havde vi fået en mad og drikkebillet, så vi kunne få vores middagsmad, som tak for at deltage. Middagen bestod af grillgris med salat og kold kartoffelsalat, og dertil en øl eller sodavand. Det var lækkert. Alle dem, der kom for at kigge på køretøjerne, kunne også købe mad og drikkevarer, og det var der rigtig mange, der benyttede sig af. Der sad mennesker alle steder og nød maden, og det gode vejr. Købmanden solgte også kage, og det var der også mange, der købte noget af. Ullits spejderne var der også, og de bagte pandekager over et bålfad. Det var rigtig hyggeligt. Skulle man have en is til dessert, så var Simested ishus også at finde på pladsen, og de solgte nogle rigtig gode is. Man kunne også gå ind i butikken og gøre en god handel. Tak til Michael og Tina for et rigtig hyggeligt arrangement, som vi gerne deltager i igen. Også en stor tak til Arne Bach Pedersen VVS for lån af lokaler til morgenkaffen.

Anita Laursen og Kenneth Kristensen