2024-06-08 - Udstilling ved Hornum brugs

2024-06-08 – Udstilling ved Hornum brugs

Aalestrup Classic var igen i år inviteret til træf ved Brugsen i Hornum, og der var vi nogle, der havde fundet over. I år var der dog rigtig dårligt vejr, for der kom rigtig meget vand fra oven. Det blev alligevel til 14 biler, 1 lastbil og 8 knallerter, så der var da lidt at kigge på. Os, der havde udstillet et køretøj, fik en gratis pølse og brød, samt en sodavand eller øl. Vi blev nødt til at stå op langs muren til butikken, eller under en parasol, for det regnede det meste af tiden. Det resulterede også i, at der ikke kom så mange og kiggede på køretøjerne. Dem, der kom for at kigge på, og som ville have noget at drikke, kunne rafle om prisen på drikkevarerne, eller man kunne dreje på et lykkehjul, og måske vinde en præmie. Lidt senere blev der lidt ophold i regnvejret, så man lige kunne komme rundt og kigge på køretøjerne, og ellers kunne man gå ind i Brugsen og gøre en god handel. Tak til Brugsen i Hornum for et godt arrangement, til trods for det dårlige vejr. Vi kommer igen til næste år.

Anita Laursen