2024-05-22 - MC tur til AC Motors i Viborg

2024-05-22 – MC tur til AC Motors i Viborg

Den 22. Maj havde Jens Knudsen lavet tur til AC Motors i viborg, med afgang kl 17:30 fra klubhuset. Her var der 15, der mødte op, så det var en pæn flok, der kørte sydpå mod Viborg. I Skals var der lige lidt udfordringer, da der var motionscykelløb i byen, så bymidten var lukket, men Jens fik os uden om, og de vinkede pænt med flagene for os. Vi ankom til AC Motors i Viborg, hvor Niels Erik og Jonna stod og ventede på os. Niels Erik og Jonna kører i en Opel Rekord E, og Niels Erik har arbejdet ved AC Motors i 43 år. Han er gået på pension derfra for ca. 13-14 år siden, men da han hørte vi skulle derned, ringede han til Jens, og spurgte om de måtte komme med, og selvfølgelig måtte de det. Indenfor stod Morten klar til at byde os velkommen til deres lille specialværksted. Morten har været ansat i ca. 1½ år, og da han startede, var de 9 ansatte, og nu er de 22, så det går godt. Vi fik en rundvisning ved de forskellige maskiner, hvor vi kunne se de forskellige processer, hvor de renoverer topstykker, motorblokke, cylindere, krumtapper, stempler og meget andet. Så har du noget motorværk, der trænger til en kærlig hånd, så kontakt dem gerne. De har nogle fornuftige priser. Efter al den snak var AC Motors vært for noget kaffe og hjemmelavet kage, som deres eget køkken stod for. De har det rigtig godt. Hver dag er der hjemmelavet morgenbrød, og til middag bliver der serveret en kold og en varm ret, samt salat, så man kan godt forstå, at mange bliver der i mange år. Man behøver aldrig tænke på madpakken. Efter kaffen fik vi os en hyggelig snak om løst og fast, og derefter sagde vi tak for i aften, og så fandt vi selv hjem. Tak til Jens Knudsen for at lave turen og arrangere besøget hos AC Motors.

René Baloo Olesen