2024-05-14 - MC tur til Jægerhuset

2024-05-14 – MC tur til Jægerhuset

Som noget nyt har jeg i år lavet 4 motorcykelture, hvor turen går til et spisested et sted her i det nordjyske. Den første tur gik til Jægerhuset på Als Odde, som Kim og Birte havde anbefalet, og det var en god anbefaling. Jeg ringede ud til Lise, som har Jægerhuset, og spurgte om vi kunne komme forbi en tirsdag aften til noget mad. Det var ikke så godt, for hun havde kun åbent fredag, lørdag og søndag, men hun skulle da lige høre, hvor mange jeg regnede med der kom. Jeg sagde at der nok kom 10-20 stykker alt efter vejret. Så ville hun gerne åbne for os. Vi blev 16 stk, og det var dejligt, at der var så mange, der støttede op om turen. Vi startede fra Cirkel K i Haverslev kl. 17, hvor turen gik ad både store og små veje. Vi kom forbi ”Den hvide hest” ved Visborg gods, og vi ankom til Jægerstuen lidt i kl. 18, hvor vi blev budt velkommen af Lise. En dejlig frisk ældre dame, som var klar med en stor Jægersnitzel, som hun ene dame, havde lavet til os. Hun fik et par stykker af os (Kim og Henrik) til at hjælpe med servering. Vi havde en hyggelig aften på Jægerhuset, som absolut er et besøg værd. Vi takkede af, da vi jo skulle videre. Vi sagde også tak for i aften til Benno, som ville køre nordpå af kystvejen til Sæby. Vi andre satte kursen mod Den Blå Fisk på Hobro Havn. I Hadsund var der tre, der kørte fra, og tog nord om fjorden, mens vi andre tog turen syd om fjorden. Igen en fantastisk tur langs fjorden i solnedgangen. Vi ankom til Den Blå Fisk klokken 20:30, hvor vi var heldige, at de ikke havde lukket endnu. Så vi nåede at få en is, så det var jo helt perfekt timet. Der var også nogle, der tog et stykke kage, som jeg havde hjemmebragt. Tak igen for en dejlig tur og hyggelig aften.

René Baloo Olesen