2024-04-24 - MC tur til TV Nord

2024-04-24 – MC tur til TV Nord

Den første motorcykel tur i år havde Poul Gross meldt sig til at lave, og han havde fået den ide at vi skulle op til TV2 Nord i Aabybro. Der var et minimum på mindst 20 deltagere, så derfor tænkte vi, at det nok var en god ide at invitere bilfolket også. Vi var to på motorcykel nemlig Poul og jeg. Kai Bamsefar kørte i Molly, mens resten kom i deres hverdagsbiler. Vejet var nu heller ikke til to hjul, men turen derop foregik nogenlunde i tørvejr. Hjemturen snakker vi ikke om, men som Jens Knudsen plejer at sige: “Vi bliver tørre igen, og motorcyklen er sat i blød.” Vi ankom til Aabybro lidt i klokken 19. Da vi kom indenfor, og havde fået afmonteret motorcykeltøjet, blev vi budt velkommen af Flemming Retbøll, som var dagens vært. Han fortalte med stor entusiasme om sin tid på TV2 Nord, og dens 30 års historie. Man må sige at han kunne nogle historier, som mange af os godt kunne huske. Vi blev budt på kaffe og kage, og derefter så vi aftenens udsendelse på tv. Herefter gik vi ned i et studie og snakkede med de medarbejdere, der havde lavet aftenens udsendelse. Derefter gik vi i kælderen, hvor deres OP-vogne stod. En rigtig god aften i hyggelig selskab. Tak til Poul for at lave køreturen og arrangere besøget på TV2 Nord.

René Baloo Olesen