2023-09-16 - Flyvedag på Vesthimmerlands flyveplads

2023-09-16 – Flyvedag på Vesthimmerlands flyveplads

Aalestrup Classic og Motorflyveklubben Himmerland havde igen lavet et fælles arrangement. Flyveklubben bød igen til Classic flyvedag på Vesthimmerlands Flyveplads. Det var både flyvemaskiner, biler, motorcykler og knallerter, der var velkomne, så der var lidt forskelligt at kigge på. Solen skinnede, og der var rigtig godt vejr, så der var mødt lidt forskelligt op. Der var 8 flyvemaskiner, 18 biler, 11 motorcykler og 8 knallerter, så der var noget for enhver smag. Flyvemaskinerne bød på flyveture, hvis man havde lyst til at komme op, og se sit hus eller lokalområde fra oven. Det var der nogle, der benyttede sig af. Der var også nogle, der bare kiggede på bilerne og de andre køretøjer. Vi så også svævefly, der blev trukket op med et spil, og de fløj lydløs oven over os. Et andet fly hentede faldskærmsudspringere, så dem var der også nogle af i luften. Når man havde kigget på det hele, kunne man få stillet sin sult, og sidde og hygge sig i det gode vejr. Man kunne købe de gode grillpølser med brød og dertil øl eller sodavand. Der var også kaffe eller te med hjemmebagt kage, eller man kunne købe en is. Det var en rigtig hyggelig dag på flyvepladsen i høj solskin, og med masser af fly og køretøjer.

Anita Laursen