2023-09-09 - Lundø Classic Motorshow

2023-09-09 – Lundø Classic Motorshow

Lørdag den 9. September var der for 18. gang Lundø Classic Motorshow. Motorshowet blev afholdt første gang i 2005, og er derefter blevet afholdt den anden lørdag i September lige siden, med undtagelse af 2020, hvor det blev aflyst på grund af Corona. Når jeg kigger i vores galleri på hjemmesiden, så kan jeg se at klubben første gang deltog i 2006, og at vi fra 2014 har været der hvert år. Vi startede 23 biler fra tanken i Sundstrup kl 8:45, og kørte i fælles trop over Lund, Ørslevkloster og Hald mod Lundø. Da vi har været med i så mange år, så kender arrangøerne os, og de er så flinke, at de har reserveret en plads til os, så vi kan holde samlet. Det er noget vi sætter meget pris på, da det jo også er en hyggedag for os som klub, og derfor dejligt at vi kan holde samlet. Vi fik parkeret vores biler, og sat vores borde og stole op, så vi kunne få vores morgenkaffe. Vi fik en fantastisk plads, hvor der i løbet af en times tid blev skygge, så det var til at holde ud, for solen skinnede fra en skyfri himmel, og der var meget varmt på Lundø den dag. Efter lidt snak med de andre, var det blevet tid til middagsmaden, og som de tidligere år solgte de pølser og drikkevarer i teltet nede ved vandet. Vi hentede pølser, som vi tog med op til vores borde, så vi kunne sidde sammen og spise. Efter middagsmaden var det igen tid til komme ud og kigge lidt mere på køretøjerne. Det blev igen til en gåtur på en times tid. På denne gåtur mødte jeg en tidligere kollega, fra dengang jeg arbejdede på Ericsson Diax i Struer. Ham havde jeg ikke snakket med i flere år, så det var lidt sjovt at snakke med ham igen. Fra kl 9 til omkring kl 12, strømmede køretøjerne til i en lind strøm, og medhjælperne havde meget travlt med at få folk guidet på plads. Torben Christensen fra Onsild, der er med til at arrangere motorshowet oplyste at der havde været 1010 køretøjer. Senere på eftermiddagen fik vi eftermiddagskaffe, og så begyndte folk at køre hjem. Rasmus Højen Jensen måtte lige have skifte et punkteret hjul, inden han kunne køre hjem, men der var flere, der stod klar til at hjælpe, så det var hurtigt klaret. Vi blev sidende på vores plads, hvor vi kunne se alle bilerne køre forbi på vej hjem. Ved 16 tiden kørte vi hjem efter en dejlig, men meget varm dag på Lundø.

Redaktøren