2023-09-06 - Træf i Fjelsø

2023-09-06 – Træf i Fjelsø

Traditionen tro er der altid træf ved Fjelsø Friskole den første onsdag i September, og det er der rigtigt mange, der efterhånden ved. Træffet var annonceret til at vare fra kl. 17.30 til kl 20.00, men klokken var kun lidt over 17, da folk begyndte at dukke op. I år skinnede solen fra en skyfri himmel, og der var ca. 25 grader, så det var dejligt. De begyndte at parkere bilerne foran ved kirken på p-pladsen, og de kom hurtig til at holde i dobbeltrækker, da der kom rigtig mange. Motorcyklerne fik den sædvanlige plads op langs kirken, og ned igen langs Friskolen. Da vi kom omkring kl 17.30, holdt der biler og motorcykler i kø for at blive henvist til et sted at parkere. P-pladsen var fuld, så der var efterhånden kaos, for køen blev længere og længere. Den startede helt nede ved forsamlingshuset, og folk begyndte at blive utålmodige, for p-vagterne vidste efterhånden ikke hvor de skulle parkere alle de køretøjer. Vi blev selv nødt til at tage en beslutning, og startede med at parkere ovre ved træerne langs klubhuset. Der var biler på begge sider af vejen helt ud til byskiltet, og den anden vej ned til forsamlingshuset. Der var også lidt ud af vejen foran klubhuset, og p-pladsen oppe ved børnehaven Mariehønen var også fuld. Græsarealet oppe ved Mariehønen var proppet med motorcykler, for dem var der også rigtig mange af. Det endte med, at der var ca 100 biler/traktorer/lastbiler, 260 motorcykler og et par håndfulde knallerter. Til de mange fremmødte var der i år sat boder op inde i skolegården, og det var rigtig hyggeligt. Man kunne købe pølser med flütes, sodavand og øl, og var man mere til kaffe og kage, kunne det også købes og overskuddet gik selvfølgelig til Friskolen. Der var også sat borde og stole op i skolegården, så det var gjort rigtig hyggeligt derinde, og på grund af det gode vejr, var der folk alle steder. Folk nød virkelig at gå rundt i høj solskin og kigge på de mange flotte køretøjer, og så hyggede de sig med mad og drikke ind i mellem. Der blev solgt over 800 pølser, så man var nødt til at hente nye forsyninger. De fik ryddet både Brugsen og Rema for grillpølser, og der måtte også hentes flere flütes og drikkevarer. Det var en rigtig vellykket aften i kanon godt vejr. Tak til Friskolen for det gode arrangement. Vi kommer gerne igen.

Anita Laursen