2023-08-28 - Sommerfest i Østerbølle

2023-08-28 – Sommerfest i Østerbølle

Lørdag den 26. August var der sommerfest i Østerbølle, og de havde inviteret Aalestrup Classic Bil & MC Klub til at besøge dem igen, som de havde gjort i 2021. Dengang var der regnvejr, så de havde bestilt solskin i år, og det fik de. Sommerfesten blev holdt på Østerbølle stadion, så der var god plads. Solen skinnede, og der var sat et telt op til at hygge sig i, og en hoppeborg til børnene, samt nogle spil. Vi ankom kl 15.00, og der blev vi modtaget af Stephen, som gav os et nummer til at sætte i bilen, samt en kupon, som vi kunne bytte til en sodavand eller øl, som tak for at deltage. Der var desværre ikke ret mange deltagere, kun 4 biler og 2 knallerter, men der var også træf flere steder samme dag. Da vi ankom var der kagekonkurrence, hvor man kunne smage og stemme på den bedste kage. Det kostede kun 5 kr for et stykke kage, og der var flere gode og flotte kager. Vinderen fik en buket blomster. Så blev der delt sedler ud, så man kunne stemme på det flotteste køretøj. Jaguaren fik en flot 2. plads, som den delte med 2CV’en, og Ernst fik en 1. plads for Volvoen. Det fik han en flaske rødvin for. Der blev kigget på biler og hyggesnakket en del i det gode vejr, så det var en rigtig hyggelig eftermiddag. Til aften kunne man købe pølser med brød, hvis man blev der så længe. Tak for et godt arrangement, vi kommer gerne igen.

Anita Laursen