2023-08-23 - MC Køretur fra Lindum

2023-08-23 – MC Køretur fra Lindum

Onsdag den 23. august 2023 havde Hanne Søgaard inviteret til MC tur med start fra “Domkirkepladsen” i Lindum. Det havde 23 stk. glade MCister benyttet sig af. Der var stillet lidt til maven i udsigt, og menuen bestod af bålstegt mørbrad, kartoffelsalat, brød og sluttelig en grillpølse. Vejret var med os, og det gode sociale selskab kom til sin rette i haven, hvor der var dækket op. At vi kun havde 60 min. i hver time, det kom til at drille os lidt på den gode måde. Vi gjorde, hvad vi kunne for at få tiden til at slå til. Vi kunne have sparet på mad, snak, sparken dæk, fromme drillerier, oprydning og meget mere, men vi hyggede os. Og vi sparede ej heller efterfølgende på dæksiderne på motorcyklerne. Afgang fra Lindum, ad de mindre veje fangede vi Læsten, Fussingø, Ålum, og her den gode “Tour de France”-bakke, Vester Velling, Karmark Mølle, Hjorthede, Torsager, Ø. bakker, Ørum, Tjele Gods, Vammen og Lindum skoven. En dejlig sensommeraften i det danske landsskab med bakker, SVING og smuk natur, når det er bedst. Tempoet på turen var måske i overkanten af, hvad der var anbefalelsesværdigt til, at så mange skulle følges ad i de rigtig mange sving, men vi satte af, og vi havde en sikker bagstopper. Vores udfordring med tiden blev igen sat på prøve til slut på turen, idet Vammen havde valgt at grave det halve af byen op, i hvert fald der, hvor vi skulle køre, og – JA – jeg overså et skilt, hvilket afstedkom lidt grus (læs vende om flere gange), inden det lykkedes os at ramme Lindum skoven, og slutte den officielle tur hos Jette og Karl Søndergaard i Hvornum. Jette har i flere år været primus motor for Skagen løbet, og både hun, Karl og de 3 voksne børn er meget aktive i forhold til veterancykler. Adskillige stk. MC var fundet frem til skue, og vi kunne have brugt flere timer for at se og høre om det hele. Tak til Jette og Karl. Aftenen sluttede med kaffe og gulerodskage, og der var fri kørsel hjem, og nogle var vist ikke hjemme inden mørket sænkede sig. Tak for det fine fremmøde, så er der noget ved at tilrettelægge en sådan tur. Når vi er forbi opstarts mødet i 2024 hos Niels Erik, så er der garanteret mange flere MC ture at glæde sig til i Aalestrup Classic. Hondaen er klar.

Hanne Søgaard