2023-07-31 – Hot Summer i Farsø

2023-07-31 – Hot Summer i Farsø

Så kom sommeren, og selvom det havde regnet i løbet af dagen, så var der godt vejr og høj solskin til “Hot Summer” i Farsø. Aalestrup Classic var igen i år inviteret til at komme og udstille vores køretøjer, og det var der rigtig mange, der benyttede sig af. Fra omkring kl 16.30 begyndte de forskellige køretøjer at møde op og parkere i midtbyen, som var spærret af til formålet. Der var som sædvanlig stort fremmøde, så det endte med ca. 75 biler, en masse motorcykler og knallerter, samt en masse mennesker. Når man havde parkeret sit køretøj, skulle man hen til Lene og have sin madbillet, og der var flere retter at vælge imellem. Farsø Hotel serverede rosastegt oksefilet med kartofler og bearnaisesauce samt salat. Det lille slagteri serverede helstegt gris med flødekartofler, og Event og Gastronomi serverede biker burger med pommes frites. Der var opstillet borde og bænke flere steder, men med alle de mennesker, der også var kommet for at kigge på køretøjerne, så var der hurtig fyldt op. Så var det godt, at man i bilen har bord og stole med, så man altid har en siddeplads. På grund af det gode vejr, blev der rigtig hyggesnakket imens man spiste, og folk blev siddende længe og hyggede sig med en øl eller sodavand. Der var også rigtig mange, der gik rundt og kiggede på alle køretøjerne, så hele hovedgaden vrimlede med glade folk, der rigtig hyggede sig. Mange havde også fundet vej ned i centret, hvor der var gode tilbud hele aftenen. Omkring kl 21 sluttede arrangementet, og man kunne køre hjem efter en hyggelig aften i høj solskin.

Anita Laursen