2023-07-18 - Carpe Diem ved Over Koen i Hvalpsund

2023-07-18 – Carpe Diem ved Over Koen i Hvalpsund

Aalestrup Classic var blevet spurgt om vi ville komme og besøge Carpe Diem’s sommerlejr på “Over Koen” i Hvalpsund, og det ville vi selvfølgelig gerne støtte. Det er en sommerlejr for familier der har/har haft kræft eller andre kritiske sygdomme tæt inde på livet. Familier, der ikke har råd eller overskud til at arrangere sommerferie på grund af sygdommen. Vi var 8 biler og en lastbil, der mødtes ved madpakkehuset i Hvalpsund, og så kørte vi i kortege ud til “Over Koen”, og parkerede på græsset foran huset. Da vi ankom, var der mange, der kom ud for at kigge på bilerne. Vi fik at vide, at der var 22 personer fordelt på 5 familier på lejren, og nogle var hårdere ramt end andre. De synes det var meget spændende, at se de gamle biler, og høre lidt om dem. Nogle var bare lige ude og kigge, og gik så ind igen, da de ikke havde overskud til mere, mens andre spurgte mere ind til bilerne. Der var også mange, der fik en køretur i bilerne, og der kunne de selv vælge, hvilken bil de ville have en tur i. Nogle fik endda flere ture, da der var flere af bilerne, de gerne ville prøve at køre i. Der var en mor og en pige, der var ude og køre med os (Jan og Anita), og pigen sagde til moren, at nu fik hun hendes konfirmationskørsel, for det havde hun ikke fået, da hun blev konfirmeret. Hun fik en lidt længere tur end planlagt, for det var virkelig noget, der glædede hende. For os betyder det jo ikke ret meget, men det varmer vores hjerter, at vi kan gøre sådan en gestus for andre. Imens der blev givet køreture til dem på lejren, blev vi budt på sodavand, øl, juice, kaffe og nybagt kage. Kagen kom lige fra ovnen, så den var lun, og det var virkelig lækkert. Der blev snakket og hygget imens vi fik kaffen, så det havde været en rigtig god dag og oplevelse for dem på lejren. Tak til Carpe Diem og “Over Koen” for et godt arrangement. Vi kommer gerne igen til næste år, og giver en god oplevelse til nogle nye personer, der har det svært.

Anita Laursen