2023-06-28 - MC Køretur til Team Hvilsom

2023-06-28 – MC Køretur til Team Hvilsom

Jens Knudsen havde inviteret til motorcykeltur. Vi startede hos Jens og Tove med store grillpølser og kartoffelsalat. De havde dækket op i haven til os, for man skal jo have noget at stå imod med inden en køretur. Der var 21 personer mødt op med godt humør. Der var 12 Hondaer, 1 Harley, 2 Yamaha, 4 BMW, 1 Benelli og 1 Royal Enfield, så der var et bredt udvalg af MCer. Der var egentlig 5 BMWer, men Tommy måtte lige hjem og bytte til hans Royal, da bimmeren havde strøm problemer. Det kan jo ske for selv den bedste. Da vi var godt mætte, var der afgang fra Kløvervangen i Aalestrup med kurs mod “Team Hvilsom”, der har en stor traktor, de bruger til traktortræk. Vi kørte mod Simested, hvor vi drejede til venstre mod Guldager, Gammel Nørager, Mejlby, Ladelund, Ravnkilde, Døstrup, Topperup, Hørby skoleby, Hannerup, Snæbum og videre til Hvilsom. En rigtig fin lille tur ad små veje og med dejlig natur. Danmark er dejlig, især på en motorcykel og sammen med en flok dejlige mennesker. Vi ankom til “Team Hvilsom”, hvor vi skulle sparke dæk på deres Iveco traktor, og se hvad de gik og hyggede sig med. Så det var en flok drenge og piger, der blev sluppen løs i slikbutikken. Det var spændende at se og høre om, og det var hele famillien, der var med, når de tog til traktortræk rundt omkring i landet/udlandet. Efter et stykke tid var det tid til kaffe og kage. Hold da helt op, der var KAGE. Efter kaffen og kagen skulle vi lige høre Ivecoen starte op, og så lyste alle de små drengeansigter op i store smil. Efter vi havde hørt brølet, sagde vi tak for en dejlig tur til Jens og tak til “Team Hvilsom” for kaffe og kage, og at vi måtte komme og se deres værksted og vilddyr.

Rene Olesen