2023-06-24 - Køretur i lokalområdet

2023-06-24 – Køretur i lokalområdet

Køreturen var lavet af Anita og Jan Laursen, og da det var første gang de lavede køretur for klubben, var de noget spændt på hvordan det ville gå. Vi startede i klubhuset med kaffe/the og rundstykker kl. 9. Selve køreturen startede ved 10 tiden. Der var 9 biler og 18 personer på køreturen, som gik over Hvam, Kallestrup, Tostrup og derefter mod Fjelsø. Vi kørte en tur rundt om søen, og ud af Præstevejen, mod Gedsted. Derefter igennem Gedsted by og ud af Våsen til Ullits. Fin grusvej at køre på. Turen gik videre mod Alstrup og forbi kirken, videre mod Louns og ud igennem sommerhusområdet til Hessel, hvor vi gjorde et lille stop og nød udsigten til Hvalpsundfærgen. Derfra til Hvalpsund, hvor vi måtte have et lille uplanlagt stop, da nogen “glemte” at holde øje med dem bagved, og derfor var der nogen, der kørte forkert, da de ikke kunne se dem foran. Derefter ud af Hestbækvej, over Løgstørvej mod Fandrup og ud over Risgårde mod Strandby og Ertebølle, hvor vi gjorde et stop og holdt en pause, hvor man kunne gå op og nyde udsigten ud over vandet. Fra Ertebølle kørte vi mod Trend via Overlade til Vitskøl Kloster, hvor vi drejede mod Ranum og videre til Vilsted Sø, hvor vi skulle holde middagspause i madpakkehuset. Det var et fint sted at holde middagspause. Turen gik videre ud af vejen til Munksjørup, og ud til broen over Vilsted Sø. Her holdt vi pause, og gik en tur ud på broen. Derfra kørte vi til Overlade mod Flejsborg, Gatten og forbi Gatten Golf Center og golfbanerne. Turen videre gik over Hornum, Ulstrup, og mod Haubro, hvor vi drejede mod Farsø og hjem til Anita og Jan, hvor der blev serveret kaffe med kage i garagen. Turen var på 123 km.

Jytte Kristensen