2023-06-19 - 50cc Bornholm

2023-06-19 – 50cc Bornholm

Vi havde det mest fantastiske vejr. Som resten af Danmark – sol, sol og sol. Camping pladsen var dejlig, og selvom vi fyldte godt på pladsen, både med snak og knallerter, havde vi indtrykket af, at de nød vores besøg. Dog var der en tysk “Frau”, der brokkede sig over os, fordi vi snakkede lige udenfor teltet før kl 7. “Ordning muss sein”, som de siger i Tyskland. Vi var rundt på øen, nogle gange hele flokken, og nogen gange kørte vi i mindre grupper, så det var meget afslappet, og jeg havde indtryk af, at alle fik en god ferie. Grillmaden fra Aakirkeby brugs var megalækker, og der var rigeligt. Per og Birger havde inddelt mændene i grupper, der grillede, og det fungerede super godt. Stor ros til Per, Birger og alle vores dygtige gutter. Vi tøser kunne læne os tilbage og nyde maden, og få en bette skvis i glasset. Som altid så hjalp alle til på kryds og tværs. Vi var forskånet for voldsomme uheld. Der var lidt punkteringer og tændrørs bøvl, men det meste blev klaret på stedet, eller på campingpladsen. Vi var på en rigtig dejlig tur med samme Bornholmergruppe, som for 2 år siden, og vi så nogle mega flotte steder. Vi så blandt andet kuludvinding ved Hasle og Rønne granitbrud. De var ovenikøbet så søde, at tilbyde hjælp til de “tvære knallerter”, og vi blev tilbudt rundvisning på genbrugspladsen, hvor Jan (bestyrelsesmedlem i Bornholms veteranknallertklub) arbejder. Flot service. Vi håber, de kommer til Vesthimmerland, så vi kan gøre gengæld. Den sidste dag, hvor alle var rejst hjem, brugte Ole og jeg, som “lukkede og slukkede” på at besøge Bornholms tekniske museum oppe ved Allinge. Det var vildt spændende, og kan absolut anbefales.
Tak til alle deltagere for nogle dejlige dage, og for jeres positive og hyggelige måde at bidrage til turen. Vi ses måske næste år, hvis ikke jeg sidder oppe på Nordkap og ser midnatssol.

Bodil Jensen