2023-06-14 - Køretur fra Onsild

2023-06-14 – Køretur fra Onsild

Onsdag den 14. juni inviterende Lis og Torben på køretur med udgangspunkt fra Onsild. Da alle var kommet, gik turen til Nr. Onsild og videre ad små veje til Hvornum inden turen gik gennem skoven til Lindum. Vi kørte videre til Bigumsøbad, hvor pausen blev brugt til at få nogle drikkevarer, og en god snak. Snakken gik lystig, og der var som sædvanlig en super god stemning. Turen gik videre mod Tjele ad hårnålesving og kuperet terræn. Som mange andre steder, var der vejarbejde, men vi kom allesammen igennem på en gang. Inden vi nåede til Tjele gods, kom vi forbi en stor hjortefarm, og vi så også nogle meget store rovfugle, som tydelig vis var fuldstændig uimponeret over vores lidt larmende biler. Vi passerede Tjele gods, og på vej til Onsild kørte vi igennem flere småbyer inden vi passerede Pigernes kro, som i mange år har været kendt for deres enkebal. Det var også her, der blev sagt: “Hvorfor tage til banko og vinde en halv gris, når man kan tage på Pigernes kro, og få en hel so”. Aftenen blev afsluttet med kaffe og kage. Tak for en god tur og super forplejning.

Hilsen Tina og Jørgen