2023-04-26 - MC køretur

2023-04-26 – MC køretur

Så fik vi sat onsdagsturen i gang i motorcykelafdelingen, og Jørn Pedersen fra Nørager havde lavet en dejlig tur, hvor vi startede fra OK tanken i Nørager. Vi kørte syd på af snoede og bakkede veje gennem små landsbyer, man slet ikke anede fandtes, men det er jo også det, der er så fantastisk ved vores dejlige lille land. Vi var hele 15 MCer og 16 personer afsted, så det var ret flot. Der var også gæster med fra Kolind, som gerne ville se, hvordan det var at køre med Aalestrup Classic. Det var min datter og hendes kærste samt en af deres venner, der tog turen op til os. Jørn ledte os støt frem, for han var jo den eneste, der vidste, hvor vi skulle hen. Det var Ulstrup ved Gudenåen, han havde udtænkt sig, at vi skulle holde pause. Et rigtigt fint sted, hvor vi kunne nyde vores sandwiches, som Jørn havde købt i Spar i Nørager. De var gode, og kan varmt anbefales. Vi sad tæt sammen i det lille skur, for der var lidt koldt kun omkring 8-9 grader og en kold vind. Derefter lettede vi anker, og kørte mod klubhuset i Aalestrup. Det var af lidt større veje, så de gamle cykler fik lige noget at leve af. Nu har de jo også stået og ventet hele vinteren. Da vi ankom til klubhuset stod Hanne Pedersen klar med oste- og rullepølsemadder, samt en kage og småkager. Vi fik hurtigt lavet noget kaffe. Formanden havde gjort klar, så der skulle bare trykkes på knappen. Så vi blev hurtig tøet op, og snakken gik og ånden var der.

Tak for en dejlig tur til Jørn og Hanne.
Glæder mig til flere hyggelige ture med Aalestrup Classic MC.

Rene “Baloo” Olesen