2023-03-22 - MC klubaften

2023-03-22 – MC klubaften

Den anden MC klubaften den 22. Marts havde Poul Gross spurgt om hans gode ven Christian Christensen ikke kunne komme og holde et fordrage om hans liv med motorcykler og i motorcykelsporten. Det syntes vi var en god ide, så 86 årige Christian og hans kone pakkede bilen, og kørte fra Hune ned til os for at underholde. Hold da op han kunne fortælle nogle gode fortællinger, og hvis ikke hans kone havde sagt stop, så havde han fortalt historier endnu. Igen var der en hyggelig stemning og en masse drillerier over bordene. Til denne aften var vi hele 45 personer og sikke en aften. Vi havde lavet oste og rullepølse madder, og der var selvfølgelig også klubbens bedste småkager samt kaffe. Med denne fantastiske opbakning vil jeg godt love, at det tager vi op igen den 4. onsdag i måneden når vintersæsonen starter. Jeg har et par ideer til nogle fordrag, men skulle der være andre, der har noget vi kan lave/gøre til disse MC klubaftener kan I altid kontakte Rene/Baloo på tlf: 29 70 70 43 eller mail: rene@aalestrupclassic.dk

Rene Olesen/Baaloo