2023-02-12 - MC Opstart

2023-02-12 – MC Opstart

Den 12. Februar 2023 havde vi opstart/værkstedsmøde i motorcykelafdelingen. Igen i år havde Niels Erik fra Oue sagt ja til at lægge værksted til. Vi var 17 deltagere til kaffe og kage. Det var ikkke så ringe. Tak til Karin for hjemmebag. Der blev snakket på kryds og tværs af bordet, og det var en dejlig hyggelig dag i godt selskab. Der var også snakke i små grupper med store armbevæggelser. Undertegnede var selvfølgelig ankommet på GoldWingen til dagens møde. Der var jo godt vejr og næsten 10 graders VARME og tørt. Nu ser vi frem til klubaftenerne den 22. Februar og 22. Marts, som jo er noget nyt i motorcykelafdelingen, og som jeg ser meget frem til. Derefter er vi klar til de første ture i April med opstart i Tårs den 3. April (Sparke dæk og stegt flæsk), og åbning af ishuset på Hvalpsund havn den 6. April, som jo er en fælles tur for hele klubben.

Fortsat god sommer
René ”Baloo” Olesen