2022-11-02 - Klubaften - Stephen Galea

2022-11-02 – Klubaften – Stephen Galea

Vores formand slog op på Facebook, at der var foredrag med et af vores forholdsvis nye medlemmer pilot Stephen Galea, og at der var tilmelding til de 60 pladser. Allerede efter 12 timer var de 50 pladser besat, og efter et par dage var alle pladser besat. Da dagen oprandt mødtes vi i klubhuset kl 19, med forventning om et godt og spændende foredrag, og jeg kan allerede nu afsløre, at vores forventning til fulde blev indfriet. Titlen på foredraget var “Fra ambiøs drøm til virkelighed – En fortælling om mine eventyr, sejre og nederlag”. Stephen startede med at præsentere sig selv, og fortælle om noget af det vigtigste i militæret, men også i den civile flyveverden, nemlig ens navn. Man bruger ikke ens rigtige navn, men benytter en forkortelse af forbogstaverne. Stephens militære navn var GEA, og efter han for nyligt er skiftet til det civile, er det blevet GAS. Stephen er 43 år, og er opvokset på Malta. Han var til airshow som 4 årig, og da han så, og hørte, kampflyene flyve henover hovedet på ham, vidste han, at det var det, han skulle. Som 16 årig begyndte han at flyve med modelfly, og har derefter haft en kæmpe interesse for fly generelt. Denne interesse har blandt andet gjort, at han i 2018 var inviteret til Danish Airshow i Aalborg, hvor han var inde som ekpert i TV Nords udsendelse. Udsendelsen, der varer ca en time, kan findes her: https://www.tv2nord.dk/julekoncerter/danish-air-show-2018.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren.