2022-10-08 - 50cc Silkeborg

2022-10-08 – 50cc Silkeborg

Lørdag den 8. oktober havde Ole Smed arrangeret en tur ned omkring Silkeborg. Vi var ca. 20 der glade og forventningsfulde mødte op, de fleste iført fornuftigt regntøj, for vejret var lidt blandet. Køreturen var dog i fuld sol det meste af turen. Vi kørte mod Himmelbjerget, hvor der var en mindre pause. Nogen af de seje gik op til Himmelbjerget, og vi andre dovnede med klog snak på p-pladsen. Vi kørte videre gennem de flotte skovområder, og nød de flotte efterårsfarver. Da vi kom gennem Ry, drejede vi ned af Sønderegevej, og endte ved en megaflot udsigt. Heldet var med os, for samtidig med at vi parkerede knallerterne, startede regnen, så spisepausen med lækre sandwich blev indtaget under halvtag, mens det silede ned. Der var en flot udsigt over Knudsø, og indtil 2015 lå der en fin restaurant dernede, og jeg har faktisk spist der. Nu var der bygget rækkehuse. (Jeg var lige inde og Google husene dernede, for der kunne jeg da godt tænke mig at bo på mine gamle dage, men øhhhhh, det var luksusrækkehuse, og prisen startede ved 5.3 millioner. Jeg skal så ikke derned og bo.) Vi kørte tilbage mod Silkeborg, og så blev trailerne pakket og turen gik hjemad.

Tak for en godt tilrettelagt tur Ole Smed. Fint vejr og godt timet med regnen/pausen. Tak til alle deltagere for den sædvanlige gode stemning og det fantastiske humør.

Bodil Jensen