2022-09-07 - Træf i Fjelsø

2022-09-07 – Træf i Fjelsø

Traditionen tro er der altid træf ved Fjelsø Friskole den første onsdag i september fra kl 18.00 – 20.00, og det er der rigtig mange der har fundet ud af. Fra kl 17.45, og en halv time frem, væltede det ind med diverse køretøjer. De begyndte at parkere bilerne ved kirken, og da parkeringspladsen der var fyldt op, fortsatte de ovre ved klubhuset. Da der heller ikke kunne være flere der, begyndte de at parkere langs vejen op til klubhuset. Der var også rigtig mange motorcykler, der havde fundet vej, og de parkerede i en lang række langs kirkegården, og fortsatte igen ned langs friskolen. Der var også nogle knallerter, der var mødt op, og de holdt langs hækken ind imod friskolen. Ja selv 2 gamle traktorer var mødt op. Der var rigtig mange folk, der var mødt op for at kigge på alle køretøjerne, og der var også rigtig meget at kigge på. Når man havde fået stillet nysgerrigheden omkring alle køretøjerne, kunne der købes sodavand, øl og pølser med brød, som Friskolen stod for. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, for der var lang kø rigtig mange gange. Det var også nogle rigtig gode pølser. Var man mere til kaffe, te og kage, kunne det også købes, så der var noget for alle. Omkring kl 19.00 begyndte det desværre at regne, og det var lidt træls, når nu der var så mange, der var dukket op. Regnen gjorde desværre det, at en del begyndte at køre hjem. Efter ca. en halv time begyndte det at stilne af igen, og så fortsatte snakken om alt det, der var at kigge på. Det har været en rigtig hyggelig aften, trods den smule regn, der kom. Masser af køretøjer og folk til at kigge på.

Anita Laursen