2022-09-03 - Flyvedag på Vesthimmerlands flyveplads

2022-09-03 – Flyvedag på Vesthimmerlands flyveplads

Vesthimmerlands flyveplads og Aalestrup Classic Bil og MC Klub havde et fælles træf på flyvepladsen i Aars lørdag den 3. September 2022. Man kunne bare møde op med enten fly, bil, motorcykel eller knallert, og det var der en del, der havde gjort. Der var en del forskellige fly og køretøjer, så der var lidt forskelligt at kigge på. Der var 12 flyvemaskiner, 16 biler, 4 motorcykler og 4 knallerter. Man kunne også komme op og få en flyvetur i en af flyvemaskinerne, og derfra nyde naturen fra oven og eventuelt se sin by eller sit hus. Der var også en del svævefly, der blev trukket op, enten med et spil eller et andet fly, så der var mange forskellige fly i luften. Der var også nogle faldskærmsudspringere over flyvepladsen, så der skete en hel masse i løbet af dagen. Når man havde set det hele, kunne man også få lidt i maven, for der blev solgt grillpølser med brød og dertil øl eller sodavand, eller man kunne købe kaffe og et stykke kage. Det var en rigtig hyggelig dag i høj solskin og med en masse fly og køretøjer.

Anita Laursen