2022-08-01 - Hot Summer i Farsø

2022-08-01 – Hot Summer i Farsø

Så blev der sommer, og det betyder “Hot summer” i Farsø. Aalestrup Classic Bil & MC Klub har været på besøg med køretøjer flere gange, og det var vi også inviteret til i år. Det blev en pæn udstilling, der endte med at fylde godt op i hovedgaden. Der var masser af køretøjer at kigge på, for der var tilmeldt 126 køretøjer, og de var fordelt således: 1 lastbil, 88 biler, 21 motorcykler og omkring 20 knallerter. Med alle de køretøjer blev der også en stor flok mennesker, der skulle have noget at spise. Det endte med ca. 204 personer. Omkring kl 16.30 begyndte folk at komme med de forskellige køretøjer og parkere, hvor der var plads. De begyndte på store torv, og fordelte sig ud til alle sider, da vi var rigtig mange, der var tilmeldt. Når man havde parkeret sit køretøj, skulle man hen og have sin madbillet, så man kunne få aftensmad. Der var 3 forskellige retter at vælge imellem, så der var noget for enhver smag. Farsø hotel serverede rosastegt kalvefilet med smørstegte persillekartofler, bearnaisesauce og salat. Det lille slagteri serverede helstegt gris med flødekartofler, og Event & gastronomi serverede tarteletter med høns i asparges. Der var stillet borde og bænke op på både lille torv og store torv, så det var bare om at finde en plads, når man skulle have sin aftensmad. Der var heldigvis godt vejr med solskin, og selvom der blæste lidt, så blev der hygget og snakket, imens man spiste sin mad. Bagefter gik folk rundt og hyggede sig, og kiggede på alle de flotte køretøjer, og måske gjorde nogen en god handel, da der var mange gode tilbud i de forskellige butikker. Der var også kommet rigtig mange andre for at kigge på køretøjerne, så det vrimlede med folk i hele midtbyen hele aftenen. Arrangementet sluttede omkring kl 21.00, og så kunne man køre hjem efter en rigtig hyggelig aften i godt vejr. Netop vejret var vi heldige med, for det regnede hele dagen, både dagen før og dagen efter.

Anita Laursen