2022-08-01 - Hot Summer i Farsø

2022-08-01 – Hot Summer i Farsø

Så blev der sommer, og det betyder “Hot summer” i Farsø. Aalestrup Classic Bil & MC Klub har været på besøg med køretøjer flere gange, og det var vi også inviteret til i år. Det blev en pæn udstilling, der endte med at fylde godt op i hovedgaden. Der var masser af køretøjer at kigge på, for der var tilmeldt 126 køretøjer, og de var fordelt således: 1 lastbil, 88 biler, 21 motorcykler og omkring 20 knallerter. Med alle de køretøjer blev der også en stor flok mennesker, der skulle have noget at spise. Det endte med ca. 204 personer. Omkring kl 16.30 begyndte folk at komme med de forskellige køretøjer og parkere, hvor der var plads. De begyndte på store torv, og fordelte sig ud til alle sider, da vi var rigtig mange, der var tilmeldt. Når man havde parkeret sit køretøj, skulle man hen og have sin madbillet, så man kunne få aftensmad. Der var 3 forskellige retter at vælge imellem, så der var noget for enhver smag. Farsø hotel serverede rosastegt kalvefilet med smørstegte
persillekartofler, bearnaisesauce og salat.

Resten kan læses i klubbladet.

Anita Laursen