2022-07-13 - Køretur fra Redsø

2022-07-13 – Køretur fra Redsø

eg havde glædet mig til denne tur, fordi jeg havde fri, og vi havde en babysitter derhjemme, som gjorde, at jeg kunne tage fruen med i stedet for sønnen. Det er ikke fordi hans selskab fejler noget, men det er sjældent, at fruen har muligheden for at komme med på nogen af klubbens ture. Jørgen og Tina havde inviteret til turen, som startede på deres adresse i Rostrup, Nordøst for Hobro. Fruen og jeg kørte i god tid, og da vi ankom havde jeg dårligt nok hoppet ud af bilen, før en af deltagerne spurgte om ikke jeg havde glemt noget. Han refererede selvfølgelig til min søn, som ellers altid er med i Corvetten. Efter at alle var ankommet, og havde hilst pænt på hinanden, bød Jørgen velkommen, og fortalte lidt om ruten, som vi skulle køre. Til sidst spurgte han, om nogen ville skrive et par ord om turen til klubbladet. Efter noget der lignede et minuts stilhed efter et dødsfald, begyndte det at blive lidt pinligt, så jeg rakte modvilligt hånden op og sagde, at jeg nok skulle. Så begyndte jeg straks at tage billeder, og fik instrueret fruen i at holde øje med gode billedmuligheder under køreturen.

Resten kan læses i klubbladet.

Stephen Galea