2022-07-03 - 20 års jubilæumskøretur - Knallert

2022-07-03 – 20 års jubilæumskøretur – Knallert

Så oprandt den længe ventede 20 års jubilæums dag med Aalestrup Classic Bil og MC Klub. Jeg havde glædet mig til turen i flere uger, ikke bare på grund af gratis kagebord, selvom det er en rigtig god ide, som jeg synes, klubben skal til at gøre lidt mere i. J Men bare det at mødes og køre sammen, nyde naturen og se vores skønne Danmark fra knallert, er så dejligt.
Kl 10:30 susede jeg til Aalestrup på nyvasket og nypudset Maxi og mødtes med vennerne. Som sædvanlig er det ligesom at komme til familiefest, vi går rundt og hilser, heldigvis med håndtryk igen, og der kommer gang i snakken, hyggen og drillerierne. Kl 11 rullede 29 forventningsfulde knallertfolk afsted mod løgstør, hvor vi skulle mødes med de andre grupper.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen