2022-07-03 - 20 års jubilæumskøretur - Bil/MC

2022-07-03 – 20 års jubilæumskøretur – Bil/MC

I anledning af klubbens 20 års jubilæum, var alle medlemmer inviteret på køretur, kaffe og kagebord, og det var der rigtig mange der havde sagt ja tak til. Vi var ialt 81 biler, 12 MC og 172 personer. Med knallerter og Veloer var vi oppe på 213 personer, så det var en ordentlig flok. Vi (Biler og MC) mødtes ved Messecenteret i Aars imellem kl 11.00 og kl 12.00, og der blev vi registreret, og delt ind i 2 hold, da vi var alt for mange biler til at kunne følges i en stor gruppe. Vi fik også et jubilæumsskilt, som vi skulle have på køretøjerne, så man kunne se at vi var fra samme klub. Mens vi ventede på at alle mødte op, kom der nogle mørke skyer, og vi kunne høre, at det tordnede ikke så langt derfra, men der kom heldigvis ingen regn. Da kl. blev 12:00, blev vi budt velkommen af Kenneth, og så startede første hold. Hold 2 skulle køre ca. 20 minutter efter hold 1, for at undgå at vi mødte hinanden, når vi holdt pause.

Resten kan læses i klubbladet.

Anita Laursen