2022-06-11 - Besøg på Volvo Museum i Göteborg

2022-06-11 – Besøg på Volvo Museum i Göteborg

I weekenden fra den 10. Juni til den 12. Juni 2022 arrangerede SKOV A/S firmatur for alle ansatte til Sverige.

Fredag den 10. Juni
Vi startede ca. 180 personer i 3 busser fra Glyngøre med retning mod Aalborg. Første stop var Aalborg Universitet, hvor der var arrangeret noget underholdning, blandt andet standup med Nikolaj Stokholm. Efter frokosten kørte vi videre mod Frederikshavn, hvorfra vi skulle med færgen til Göteborg. Det viste sig dog, at der var 7 personer, der ikke kom med færgen, fordi de ikke havde medbragt gyldig legitimation. De troede at det digitale kørekort, man kan få på sin telefon, kunne bruges som id, men det er ikke gyldig udenfor danmark, og blev derfor ikke accepteret af færgeselskabet. De 7 personer måtte derfor en tur tilbage til Salling området, og hente pas eller kørekort, og så kunne de tage en senere færge og ankomme i Göteborg ved midnatstid.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren