2022-06-08 - Bil og MC tur til Hagens fjedre i Støvring

2022-06-08 – Bil og MC tur til Hagens fjedre i Støvring

Er en fjeder ikke bare en fjeder? Det korte svar er NEJ, for ved virksomhedsbesøget i Støvring onsdag den 8. Juni blev vi meget klogere på, hvordan en fjeder bliver til, og hvor den anvendes. Det var faktisk overraskende, hvor mange steder en “lille fjeder” er uundværlig. Ole Rask Nielsen havde arrangeret bil og mc tur til Støvring. Vi startede ved klubhuset med ca. 20 flotte classic biler og bagtrop med 3 stk. motorcykler. En dejlig køretur i fint tempo på mindre veje (ca 40 km), hvor vejrguderne var med os. Ved Aars stødte 1 motorcykel mere til feltet, og som programsat endte vi ved Hagens Fjedre i Støvring, hvor vi blev budt velkommen, og fik en kort præsentation af virksomheden og dens historie. Virksomheden er i dag i 3. generation og i kraftig vækst. Salgschefen, en erfaren herre med over 40 år på fabrikken gav os en grundig og entusiastisk rundvisning, hvor alle funktioner blev vist frem på fabrikken.

Resten kan læses i klubbladet.

Tak for er godt arrangement.
Hanne Søgaard