2022-06-05 - Aalestrup Classic Træf i samarbejde med Knaberfesten

2022-06-05 – Aalestrup Classic Træf i samarbejde med Knaberfesten

Aalestrup Classic Bil & MC Klub har siden 2009 holdt deres årlige træf hos Leoka på Borgergade i Aalestrup, men grundet Corona har træffet været aflyst i 2 år. Nu er det igen muligt at mødes og holde træf, så nu skal det genoptages. Klubben var blevet spurgt om de ville flytte træffet ud til byfesten i Aalestrup – Knaberfesten – om søndagen, og det besluttede de sig for at prøve. Vi ville få en større plads til rådighed til alle køretøjerne, og gæsterne ville få mere at kigge på, da der også ville være både kræmmermarked og tivoli. Klubben havde slået deres telt op på pladsen, og der kunne man købe kaffe og kage, eller bare sidde og hyggesnakke. Omkring kl 9.00 begyndte biler, motorcykler og knallerter at vælte ind på pladsen, hvor de blev registreret, og fik et nummer, så man kunne stemme på de flotte køretøjer. Det fortsatte frem til middagstid, og det endte med, at der var omkring 130 biler, 10 lastbiler, 20 MC og 20 – 25 knallerter, så pladsen var rimelig godt fyldt op. Til middag havde “The Pølsevogn” fra Gedsted de gode store grillpølser klar på grillen, og der kunne også købes lækre Ribbenstegssandwich. Der blev solgt en del, og flere gange var køen rimelig lang. Over middag kom optoget også til pladsen, og så kom der flere folk og kigge på alle de flotte køretøjer. Det var heldigt at Classic klubben havde meldt deres ankomst, for hvad kræmmerboder og tivoli angik, var det rimelig sørgeligt. Der var ikke ret meget. 7 kræmmertelte, en tombola og nogle hoppeborge, så det var heldigt, at der var så mange flotte biler, MC´er og knallerter at kigge på. Kl 14.30 var der præmieoverrækkelse på scenen, og der var mange flotte præmier til de forskellige kategorier. Flotteste bil, MC og knallert, og der var udtrækningspræmier til nogle af dem, der havde stemt på køretøjerne. Da vi kørte fra pladsen, havde en af bilerne problemer. Den hang i bremsen, og ville ikke køre. De mente, det var en fjeder, der var knækket eller sådan noget, så autohjælp måtte tilkaldes. Der var også en motorcykel, der lige brugte autohjælpen, da de nu var der. Forbremsen havde sat sig, så han blev smidt af. Det skete heldigvis inde på græsset, så han væltede “bare”, og der skete ingenting med ham. Autohjælpen kunne lave en midlertidig reparation, så han forsigtigt kunne køre hjem. Trods de små uheld til sidst, har vi haft en rigtig god og hyggelig dag i høj solskin.

Anita Laursen