2022-06-05 - Aalestrup Classic Træf i samarbejde med Knaberfesten

2022-06-05 – Aalestrup Classic Træf i samarbejde med Knaberfesten

Aalestrup Classic Bil & MC Klub har siden 2009 holdt deres årlige træf hos Leoka på Borgergade i Aalestrup, men grundet Corona har træffet været aflyst i 2 år. Nu er det igen muligt at mødes og holde træf, så nu skal det genoptages. Klubben var blevet spurgt om de ville flytte træffet ud til byfesten i Aalestrup – Knaberfesten – om søndagen, og det besluttede de sig for at prøve. Vi ville få en større plads til rådighed til alle køretøjerne, og gæsterne ville få mere at kigge på, da der også ville være både kræmmermarked og tivoli. Klubben havde slået deres telt op på pladsen, og der kunne man købe kaffe og kage, eller bare sidde og hyggesnakke. Omkring kl 9.00 begyndte biler, motorcykler og knallerter at vælte ind på pladsen, hvor de blev registreret, og fik et nummer, så man kunne stemme på de flotte køretøjer.

Resten kan læses i klubbladet.

Anita Laursen