2022-04-23 – Køretur med Cars and Coffee Viborg

2022-04-23 – Køretur med Cars and Coffee Viborg

Stephen Galea havde set et opslag på Facebook om en gruppe bilentusiaster i Viborg, der mødtes en gang imellem, og fik en kop kaffe og et stykke kage, mens de “sparkede lidt dæk” og “byttede løgnehistorier”, hvorefter de kørte en tur. Han havde spurgt, om der var nogen, der ville med lørdag den 23. April, og jeg svarede, at det ville jeg godt. Der var ikke rigtig andre, der meldte sig, måske fordi det faldt sammen med stumpemarked i Aars. En af Stephens kammerater Jon, havde også sagt at han gerne ville med, så vi aftalte at vi skulle mødes ved tanken i Sundstrup kl 12:30, så vi kunne følges ad til Hjarbæk havn, hvor Viborg gruppen skulle mødes kl 13:00. Uheldigvis strandede Stephen, der er pilot, i en lufthavn i Holland på grund af strejke, så han kunne ikke nå at komme hjem, men Jon, en der hedder Rasmus og jeg mødtes i Sundstrup, og efter vi havde hilst på hinanden kørte vi mod Hjarbæk.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren