2022-02-13 – MC Opstartsmøde

2022-02-13 – MC Opstartsmøde

Lidt nyt i år i motorcykelafdelingen er at vi har lavet et værksteds-/opstartsmøde. Det forgik ved Nils Erik i Oue, hvor han åbnede hans lille værksted, hvor vi kunne se lidt af, hvad han gik og skruede lidt i. Pyha der var vist til et par dage. Der var mødt 15 personer op søndag den 13. Februar kl 13 til
kaffe og hjemmebragt kage, og der var en god snak lige fra de første kom ind. Det var bare super godt og vi fik vendt et par ture eller tre, og så vi fik sat navn på alle vores onsdagsture, så de er på plads for resten af sæsonen. Der kommer flere detaljer om turene, når vi nærmer os dagen, så hold øje med kalenderen på hjemmesiden. Som tovholder for MC afdelingen vil jeg gerne sige tak for en dejlig dag, og tak fordi i mødte op, og jeg håber vi får nogle gode ture sammen her i 2022. Jeg vi gøre mit til det, så det der forår kan bare komme.

René Olesen