Billeder fra klubbens arrangementer i Oktober - December 2021

2021-11-10 – Klubaften – Film fra Vendsysselturen 2020

Om det var den stigende Coronasmitte i området, eller fordi denne klubaften faldt sammen med Mortensaften, der var årsagen til at kun 9 personer dukkede op til denne klubaften vides ikke, men de personer, der dukkede op hyggede sig med filmen fra Vendsysselturen 2020, samt den kage, som Jytte Kristensen havde medbragt. Filmen kan ses på Youtube ved at følge linket i Filmgalleriet.

Redaktøren

2021-10-13 – Stegt flæsk

Så blev det tid til et af årets begivenheder i Aalestrup Classic. Der skulle være klubaften med stegt flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder. Henrik bød velkommen og lagde straks ud med at rationere maden, da han ikke mente, der ellers var nok til alle. Så den lurede vi lige lidt på, men det skulle heldigvis vise sig, at hans ord slet ikke holdt, der var mere end rigeligt af den fede flæsk, så flere fik endda madpakker med hjem, og vi andre kunne næsten ikke gå, efter at have proppet os med den gode mad. Lige før maden blev serveret, var der lige en lille konkurrence. Hvis man fedtede tilstrækkeligt for formanden, så kunne man blive udnævnt til bord 1, hvilket betød at man kunne komme først til fadet. Søren, der sad ved undertegnedes bord, brillerede straks med at forære 6 dåser bolcher til formanden, og da referanten også meldte sig fra selvsamme bord, var der ingen
tvivl om udfaldet, vi blev udnævnt til bord 1.

Resten kan læses i klubbladet.

Tak for en hyggelig og underholdende aften.
Jacob Kjær Larsen

2021-10-07 – Køretur til Bondestuen i Aggersund

Køretur til Cafe Bondestuen i Aggersund for at få spareribs med tilbehør. Start kl 17:30 fra F24 tanken i Aars, og derefter den direkte vej til Aggersund, hvor vi ankom ca 18:10. Gode ben og godt humør som altid. Tak til René Gert Olesen og Henrik Bygholm for initiativet til turen, og til alle der deltog. Det kan vi godt gøre igen.

Redaktøren

2021-10-03 – Løvfaldstur

Jeg kan virkelig ikke lide regnvejr, men jeg elsker kage. Tiden ville vise om jeg elsker kage mere, end jeg hader regnvejr. Dagen før Løvfaldsturen var vi til stumpemarked i Aars. Vejret var faktisk rigtig fint og tørt den dag (klart, det var min fødselsdag), men vejrudsigten så ikke lovende ud for den næste dag, hvor vi skulle ude og køre. Jeg blev ved med at håbe, at meteorologerne, som så mange andre gange før, tog fejl af vejrudsigten for søndagen. Deres job består trods alt af gætværk, baseret på nogle prognoser, som et computerprogram spytter ud. Eller hvad?
Til min ærgrelse havde meteorologerne ret med hensyn til regnvejret. Vi skulle mødes i klubben ved 12-tiden. Sidst på formiddagen begyndte det med finregn, som tog til, og blev til regulær regn. Spørgsmålet var nu om jeg skulle udsætte min bil for det våde element.

Resten kan læses i klubbladet.

Stephen Galea