2021-10-13 - Stegt flæsk

2021-10-13 – Stegt flæsk

Så blev det tid til et af årets begivenheder i Aalestrup Classic. Der skulle være klubaften med stegt flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder. Henrik bød velkommen og lagde straks ud med at rationere maden, da han ikke mente, der ellers var nok til alle. Så den lurede vi lige lidt på, men det skulle heldigvis vise sig, at hans ord slet ikke holdt, der var mere end rigeligt af den fede flæsk, så flere fik endda madpakker med hjem, og vi andre kunne næsten ikke gå, efter at have proppet os med den gode mad. Lige før maden blev serveret, var der lige en lille konkurrence. Hvis man fedtede tilstrækkeligt for formanden, så kunne man blive udnævnt til bord 1, hvilket betød at man kunne komme først til fadet. Søren, der sad ved undertegnedes bord, brillerede straks med at forære 6 dåser bolcher til formanden, og da referanten også meldte sig fra selvsamme bord, var der ingen
tvivl om udfaldet, vi blev udnævnt til bord 1.

Resten kan læses i klubbladet.

Tak for en hyggelig og underholdende aften.
Jacob Kjær Larsen