2021-10-03 - Løvfaldstur

2021-10-03 – Løvfaldstur

Jeg kan virkelig ikke lide regnvejr, men jeg elsker kage. Tiden ville vise om jeg elsker kage mere, end jeg hader regnvejr. Dagen før Løvfaldsturen var vi til stumpemarked i Aars. Vejret var faktisk rigtig fint og tørt den dag (klart, det var min fødselsdag), men vejrudsigten så ikke lovende ud for den næste dag, hvor vi skulle ude og køre. Jeg blev ved med at håbe, at meteorologerne, som så mange andre gange før, tog fejl af vejrudsigten for søndagen. Deres job består trods alt af gætværk, baseret på nogle prognoser, som et computerprogram spytter ud. Eller hvad?
Til min ærgrelse havde meteorologerne ret med hensyn til regnvejret. Vi skulle mødes i klubben ved 12-tiden. Sidst på formiddagen begyndte det med finregn, som tog til, og blev til regulær regn. Spørgsmålet var nu om jeg skulle udsætte min bil for det våde element.

Resten kan læses i klubbladet.

Stephen Galea