2021-09-11 - Lundø Classic Motorshow

2021-09-11 – Lundø Classic Motorshow

Efter at Lundø træf blev aflyst i 2020 på grund af Corona, så var det nu igen tid til at drage til Lundø til træf, hvor Krumtapperne igen afholdt “Lundø Classic Motor Show”. Jeg kørte fra Skive lidt over 8, for jeg ville mødes med de andre på tanken ved Sundstrup, så vi kunne følges ad, og dermed komme til at holde samlet alle sammen. Jeg var i Sundstrup kl 8:30, og der var allerede kommet mange, og i løbet af det næste kvarter dukkede flere op. Jeg fik desværre ikke talt hvor mange vi var, men et skud vil være omkring 20 biler. Omkring kl 8:45 var der afgang fra Sundstrup, og vi kørte over Lund, Ørslevkloster, Hald og til Lundø, hvor vi ankom omkring kl 9. Da vi ankom, og fortalte at vi var fra Aalestrup Classic, fik vi anvist vores vante plads. Vi er kommet til Lundø træf i mange år efterhånden, så vi er godt kendt, og arrangøerne er så venlige at reservere et område til os, fordi de ved, at vi gerne vil holde samlet.

Resten kan læses i klubbladet.

Redaktøren