2021-09-11 - Lundø Classic Motorshow

2021-09-11 – Lundø Classic Motorshow

Efter at Lundø træf blev aflyst i 2020 på grund af Corona, så var det nu igen tid til at drage til Lundø til træf, hvor Krumtapperne igen afholdt “Lundø Classic Motor Show”. Jeg kørte fra Skive lidt over 8, for jeg ville mødes med de andre på tanken ved Sundstrup, så vi kunne følges ad, og dermed komme til at holde samlet alle sammen. Jeg var i Sundstrup kl 8:30, og der var allerede kommet mange, og i løbet af det næste kvarter dukkede flere op. Jeg fik desværre ikke talt hvor mange vi var, men et skud vil være omkring 20 biler. Omkring kl 8:45 var der afgang fra Sundstrup, og vi kørte over Lund, Ørslevkloster, Hald og til Lundø, hvor vi ankom omkring kl 9. Da vi ankom, og fortalte at vi var fra Aalestrup Classic, fik vi anvist vores vante plads. Vi er kommet til Lundø træf i mange år efterhånden, så vi er godt kendt, og arrangøerne er så venlige at reservere et område til os, fordi de ved, at vi gerne vil holde samlet. Vi fik stillet vores borde og stole op, og så var det tid til de medbragte rundstykker og kaffe. Herefter var det tid til at komme ud og kigge på de mange biler, der allerede var dukket op. Der var noget for enhver smag. Der var blandt andet en Lada 1600 (det stod der på bilen, men den er faktisk indregistreret som en Vaz 2106), som havde en dame og en skovl på taget. Hvad historien var bag det, fandt jeg desværre aldrig ud af, men det var da et sjovt indslag. “Veteranbil Madammerne” Inger og Henriette var der også i deres 2CV, og de havde deres kamera med, og gik, og lavede film om træffet. Filmen fra træffet, der blandt andet handler om en Fiat Tipo fra 1921, en Wolseley Six Eighty fra 1952 og en VW Campingbus fra 1966, kan ses på Veteranbil Madammernes Facebook side (ca. 23 minutter). Herefter var det efterhånden blevet middag, og det var tid til at få en pølse med brød. Vejret var ikke noget at prale af. Der kom byger det meset af dagen, men på trods af det, var træffet godt besøgt. Ved 16 tiden kørte vi hjem, efter en dejlig dag.

Redaktøren