2021-09-01 - Træf i Fjelsø

2021-09-01 – Træf i Fjelsø

Traditionen tro arrangerede Fjelsø Friskole træf i Fjelsø den første onsdag i september måned. Denne gang var det onsdag den 1. September 2021. Jeg kørte fra Skive omkring kl 17:30, så jeg kunne ankomme i Fjelsø omkring kl 18:00. Da jeg ankom var parkeringspladsen allerede godt fyldt op, og der blev ved med at ankomme flere biler. Faktisk var der livlig trafik både til og fra pladsen hele aftenen, da nogle kørte hjem, og nye kom til. Da jeg havde fået parkeret, var det tid til at gå en tur og kigge på de mange biler og motorcykler, samt få en snak med de mange klubmedlemmer, der også var dukket op. En lille snak med min morbror, blev det også til. Han bor i Fjelsø, og havde taget sin motorcykel med. Motorcyklerne var parkeret oppe langs friskolen, lige som de plejer, men denne gang var der så mange, at den lille grusplads/græsplæne oppe for enden af friskolen også var taget i brug. Der var nogle fra klubben, der havde arrangeret en lille køretur med start fra klubben inden de ankom til træffet, og da pladsen allerede var fyldt op, måtte de parkere ude på de omkringliggende gader. På et tidspunkt midt på aftenen var der så mange biler, at de omkringliggende gader også var fyldt helt op med veteranbiler. Efter en rundtur var det tid til en grillpølse og en sodavand, og Fjelsø Friskoles medhjælpere var som altid klar med de gode pølser. Det har de bare styr på. Der var det fineste solskin hele aftenen, og det var jo nok medvirkende til, at så mange kom en tur til Fjelsø denne aften. At der var mange mennesker i Fjelsø denne aften vidner salget af grillpølser om. Sidst på aftenen fortalte Poul Erik Dam, at de havde solgt 400 grillpølser, og det var han vældig godt tilpas med. Dertil kommer selvfølgelig salget af sodavand, øl, kaffe og kage.

Alt i alt en vellykket aften, og tak til Fjelsø Friskole og deres medhjælpere for et godt arrangement.

Redaktøren