2021-08-26 - 50cc på toppen

2021-08-26 – 50cc på toppen

Vi var 53 på knallert og 5 “påhæng”, der pakkede knallerterne på trailere og rullede mod Ålbæk camping, hvor vi skulle bo i hytter og campingvogne. Nogle, især pensionist banden, ankom tidligere på ugen, da der var dejligt vejr. Os “unge”, der endnu slæwer os trætte afsted på job, måtte vente til torsdag morgen, inden vi startede bil og trailer.

Torsdag den 26. august
Velankommet til Ålbæk og efter en hurtig indlogering, samt en hurtig fodring, så startede første tur med 53 glade, friske knallertfolk i et halvkedelig blæsevejr. Vi kørte mod Bindslev, hvor vi så en masse gamle knallerter, hos en meget entusiastisk knallertsamler. Derefter videre mod Bindslev fisketrappe, samt Bindslev gamle elværk, hvor de interesserede kiggede på noget maskinhalløj. Videre til Tversted blå ishus, hvor der var en forrygende vestenstorm, som gjorde, at vi, der ikke gad stå i km lang kø, for at spise is, fik sand i hele fjæset, for der blæste vild og tovligt.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen