2021-08-23 - Vendsysselturen

2021-08-23 – Vendsysselturen

Mandag den 23. August
Kenneth kom til Aalestrup ved 9 tiden, og vi fik pakket bilerne. Kl 10:45 kørte vi mod Aggersundbroen, hvor vi skulle mødes med de andre. Vi var i alt 12 personer. Da vi havde spist vores medbragte mad, kørte vi mod Brovst, ud over Sandmosen til Saltum og videre til Grønhøj Strand Camping,
hvor vi fik nøglerne udleveret til vores hytter, så vi kunne få pakket ud. Derefter kom Ove over med lastbilen med telt, borde og stole, så vi kunne få det stilt op, inden vi kunne få vores kaffe. Efter kaffen var der hygge, indtil der var aftensmad. Pia og Henrik ville give forret og dessert, som tak for
opmærksomheden ved deres sølvbryllup. Menuen bestod af tunmousse til forret, og budding med kirsebærsovs til dessert. Henrik havde kogt buddingen og både den og tunmoussen smagte henrivende. Mange tak for det, det var en fin overraskelse. Efter aftensmaden var der hygge i teltet med meget god snak.

Resten kan læses i klubbladet.

Jytte Kristensen