2021-08-22 - Tur fra Top Karens Hus i Rebild

2021-08-22 – Tur fra Top Karens Hus i Rebild

Der var rigtigt sommervejr, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, og temperaturen var i top, da dagen for turen kom. Vi mødte op ved Top Karens Hus fra kl. 10, så der var tid til at sparke lidt dæk, kigge biler og snakke om vores store fælles interesse. Der var masser af gæster i bakkerne
den dag, så de fik også lejlighed til at beundre de flotte biler. Selv Hr. Skæg og et optagehold fra DR var forbi. Nok fordi de skulle optage noget børne-TV, men de skulle da også lige kigge, og Hr. Skæg snakke med nogle af de børn, der var der. Inden vi skulle køre, blev der serveret sandwich, øl og vand, så alle kunne få sulten stillet. Herefter fortalte Erik lidt om den planlagte tur, og så “sadlede” vi op. Der var 33 biler og 3 motorcykler med i alt ca. 65 personer om bord. Det var en blandet flok fra blandt andet Aalestrup Classic Bil & MC Klub og Nordjysk Vintage Motor Klub (Aalborg), som Ib Høj havde sørget for tilmeldinger fra.

Resten kan læses i klubbladet.

Ulla Larsen