2021-08-11 - Køretur fra Halkær

2021-08-11 – Køretur fra Halkær

Onsdag den 11. August inviterede Else og Martin på køretur fra Halkjær. Vi var 25 biler og 3 motorcykler. Jeg var i tvivl om hvorvidt vi skulle med, for på en tidligere tur, smækkede Jørgen bilnøglerne inde i bagagerummet, så jeg lige måtte en smut til Halkjær med reservenøglen. Der var da heldigvis ingen uheld denne gang. Som sædvanlig hyggede vi os meget inden vi skulle afsted. Der var mange forskellige biler med. Køreturen var på ca. 50 km, og slangen af biler og motorcykler var ca. 1 km, så vi fyldte godt op, men da der næsten ikke var anden trafik, gav det ingen problemer. Turen gik gennem et meget flot landskab med bølgende græsmarker, gæs, brølende køer og smalle veje, så vi manglede bare at Martin kom fløjtende, og Else kom frem i ternet tørklæde, for det var som taget ud af en Morten Korch film. Vi startede med at køre til Hornum sø, der ligger for enden af en lang grusvej.

Resten kan læses i klubbladet.

Jørgen og Tina