2021-08-02 - Hot summer i Farsø

2021-08-02 – Hot summer i Farsø

Mandag den 2. August var Aalestrup Classic Bil & MC Klub inviteret til hot summer i Farsø og som sædvanligt var det en hyggelig aften. Der var mødt imponerende 162 personer op, fordelt på 60 biler, 8 motorcykler og 38 knallerter. Dejligt at der er så stor tilslutning til et godt arrangement. Vi var heldige med vejret, som bød på sol og lidt vind. Så vi gik rundt og hyggesnakkede og nød vores gratis mad og øl/vand. Gratis mad er altid godt, men jeg tror dog ikke bare, det er derfor vi møder så talstærkt op. er var masser af mennesker i “midtbyen”, hvor vi stod, samt inde i centret. Farsø er god til at lave den slags arrangementer. Foruden os, så var Himmerlands Nimbus klub repræsenteret med nogle dejlige flotte gamle maskiner.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen