2021-08-01 - Køretur til sommersøndag i Grønhøj

2021-08-01 – Køretur til sommersøndag i Grønhøj

Kenneth (Redaktøren) havde inviteret på køretur søndag den 1. August, til sommersøndag på Grønhøj kro for både biler og motorcykler. Det kunne godt være noget for os, så vi tilmeldte os turen. Vejret var godt søndag formiddag, solen skinnede, bilen var klar, og vi kørte af sted til klubben, hvor vi skulle samles. Men lige udenfor Haverslev blev vi ramt af en ordentlig byge, men den var heldigvis hurtig ovre. Da vi ankom til klubben, blev vi modtaget af en flok glade og rare mennesker i højt humør, hvor var det skønt. Mens vi ventede på afgang kl 10, blev vi da lige ramt af endnu en byge, så vi måtte løbe i læ i både biler og under terrassen, som ganske vist ikke var helt tæt, men formanden lovede vist nok at fuge alle hullerne. På trods af ferietid og et noget ustadigt vejr, lykkedes det at samle 10 biler og 2 motorcykler ved klubben.

Resten kan læses i klubbladet.

Tina og Carsten