2021-07-14 - Køretur fra Redsø

2021-07-14 – Køretur fra Redsø

Endnu en tur er lavet af de myreflittige mennesker Jørgen og Tina. Denne gang var det bilerne, der skulle luftes. Jeg ved ikke rigtig, hvorfor jeg meldte mig til at skrive referat, måske fordi der nok ikke var andre, der meldte sig J. Jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skal skrive, for hver gang vi starter ud fra Redsø, og nu var det anden gang jeg var med (første gang var det med knallerterne), er det en fornøjelse. Da vi ankom, var der godt fyldt op af biler. Nå ja, en enkelt motorcyklist havde også sneget sig med. Jeg tror, der var 25-28 biler, og ikke to var ens. Der var omkring 55 personer, og heller ingen af dem var ens, dog var der en fællesnævner (som altid), et skidegodt humør og sammenhold, men det er klubben jo også kendt for. Jørgen havde valgt at vise os det område, hvor han er opvokset, og vi startede ud i en kæmpe formation, som en meget lang slange.

Resten kan læses i klubbladet.

Jette Bjærge