2021-06-09 - Køretur fra Aalestrup

2021-06-09 – Køretur fra Aalestrup

Onsdag den 9. Juni inviterede Martin Schneider Holmgaard til køretur og efterfølgende spisning i Hvalpsund. Det var der en dejlig stor flok, der havde tilmeldt sig, og jeg, som ellers er knallertpige, var så heldig, at blive inviteret med, mod at lave referatet. Der var ialt 17 biler, 1 motorcykel og ca. 33 personer, der startede ud nede ved klubhuset. Vi kørte ad små veje mod Hvalpsund. Vi kørte i et roligt tempo, så alle kunne følge med, og der var god tid til at nyde den fine natur, og det dejlige solrige vejr. Det var på slutningen med blomstrende rapsmarker, men der var blomstrende rønnetræer, kastanier med lys i, grønne bølgende kornmarker og på Louns halvøen, fik vi den fineste udsigt ud over fjorden. En smuk årstid. Vi kørte gennem Fjelsø, Klotrup, Østerbølle, Lerkenfeldt, Svingelbjerg, Gl. Ullits, Alstrup og lige en lille runde op forbi Hessel, inden turen afsluttedes på havnen i Hvalpsund.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen