2021-06-05 - Redaktørens Grundlovstur

2021-06-05 – Redaktørens Grundlovstur

Vi var egentligt inviteret til fødselsdag den 5. Juni, hvor Aalestrup Classic Bil og MC Klub havde arangeret køretur, så derfor havde vi besluttet os til at lave en køretur for os selv om søndagen den 6. Juni. Fødselsdagen blev imidlertid aflyst om fredagen, og der var tilmeldingsfristen overskredet, så vi kunne ikke nå at melde os til turen. Da vejret så ud til at blive bedre om lørdagen end om søndagen, så syntes Kenneth vi skulle tage afsted om lørdagen, og det holdt stik, og vi fik alle tiders tur i fint solskin. Vi kørte fra Aalestrup kl. 10 mod Hvilsom, Tollestrup, Hannerup, Snæbum og Hørby Skoleby. Videre mod Valsgård og Bramslev Bakker, hvor vi gjorde et stop. Der var en del skibe på fjorden og mange mennesker, der gik tur i bakkerne i det fine vejr. Derfra gik turen mod Stinesminde havn langs med fjorden.

Resten kan læses i klubbladet.

Jytte Kristensen