2021-06-03 - 50cc Bornholm

2021-06-03 – 50cc Bornholm

Vi ankom til Møllers camping i Dueodde, som viste sig at være en mega dejlig plads ca ½ km fra den skønneste strand ved Dueodde. Vi boede i dejlige hytter, der lå overfor hinanden og nærmest dannede en gade, hvilket gav et super fællesskab, og det var nemt at komme rundt på besøg, og dele en kop kaffe eller nyde en bette øl. Efter ankomst, morgenmad og indlogering kørte vi en mindre tur. Vi samledes på en stor p-plads oppe ved campingpladsen, og der var som sædvanlig mange oppe at fotografere og smile/vinke til os. Kjeld, som kørte først, orienterede om dagens tur, færdselsregler osv, og eftersom vi var en kæmpeflok, så havde vi både en “bagmand”, nemlig Per Poulsen, og i midten var Rene Støvring, og de havde headset i hjelmen, så ingen blev glemt, og evt nedbrud blev ordnet uden, at det krævede reserveknallerter (de to første dage). Vi kørte ad små kønne veje mod Nexø, forbi Balka Strand og endte i Svaneke, hvor vi holdt pause.

Resten kan læses i klubbladet.

Bodil Jensen