2021-04-18 - Køretur til ishus i Hjarbæk

2021-04-18 – Køretur til ishus i Hjarbæk

Søndag den 18. April inviterede Aalestrup Classic Bil & MC Klub på køretur for biler, motorcykler og knallerter til den ny iskiosk ved Hjarbæk havn for max 50 deltagere. Leif og jeg meldte os til, og mødte op ved klubhuset i Aalestrup. Henrik fortalte lidt om turen, og stemningen var høj. I hvert fald indtil emnet faldt på, hvem der skulle skrive til klubbladet, så blev der stille. Jeg er ikke sikker på, at det var det, der var formålet, men det virker som en smart måde at få 50 mennesker til at tie samtidigt. Efter at have kigget lidt på egne skosnuder i et stykke tid, var der heldigvis et par stykker, der meldte sig, så der både kunne komme referat fra knallerturen og Bil/MC-turen. Herefter blev knallerterne sendt afsted ad Himmerlandsstien mod Hjarbæk, og for at få ankomst til at passe, havde Henrik nøje beregnet en rute og en hastighed, som han selv satte i Lomax’en fra front.

Resten kan læses i klubbladet.

Brian Esdahl Sørensen