2021-02-07 - Nyt køkken i klubhus

2021-02-07 – Nyt køkken i klubhus

Det har i mange år, ja faktisk altid, været et problem med det lille køkken vi havde i klubhuset. Jer, der har set det, ved, hvad jeg mener. J Det var naturligvis værst, når der var 73 til spisning, og opvasken kom ud i køkkenet, mens vi også skulle have kaffen klar. Det var en udfordring, må jeg sige.
Efter vores sidste arrangement i efteråret, Stegt flæsk, sad jeg og talte med Eva bagefter. Jeg luftede tanken om at flytte køkkenet ind, hvor vi havde vores “bibliotek”. I Biblioteket havde vi en sofa, et par lænestole og en masse gammel litteratur. Det blev desværre aldrig brugt, så savnet ville efter min vurdering ikke blive så stort. Der er, som mange af jer ved, ikke langt fra tanke til handling, så jeg tog en rask beslutning få dage efter, og gik i gang med ombygningen. Vi skulle jo alligevel ligge stille hele vinteren, så det var fint at udnytte ventetiden med denne forbedring af klubhuset.

Resten kan læses i klubbladet.

Henrik Bygholm